Yrityshistoria

Vuonna 1977 Leila RauRajattuleilahaniemi päätti toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa ja perusti matkatoimiston Forssaan. Nimeksi tuli paikkakunnan mukaan Forssan Matkatoimisto. Jo perustamisvuonna järjestettiin ensimmäiset bussimatkat Keski-Eurooppaan. Ensimmäisestä matkasta alkaen oli selvää, että matkat räätälöidään aina asiakkaan toiveet huomioiden. Erikoismatkojen kesto oli tuohon aikaan kolme viikkoa ja matka tehtiin bussilla, jolla kierrettiin eri puolilla Keski-Eurooppaa. Tuolloin tärkeimpinä matkakohteina olivat Saksa, Itävalta sekä Hollanti, jotka ovat pysyneet vuosien kuluessa edelleenkin tärkeinä ammattimatkojen kohdemaina.

ItävaltaVuosien saatossa ihmisten matkustustyyli muuttui ja lentomatkoista tuli bussimatkojen sijaan suosituimpia. Ryhmiä lennätettiin edelleen Keski-Eurooppaan ja vähitellen uusien verkostojen myötä ammattimatkat siirtyivät kauemmaksi mm. Australiaan, Etelä-Afrikkaan, Yhdysvaltoihin.

Matkailuala on muuttunut hurjasti viime vuosikymmenten aikana, mutta asiakkaiden toiveet laadukkaista matkoista eivät ole kadonneet minnekään. Yli 40 vuoden ajan FMT on tarjonnut asiakkailleen laadukkaita matkoja kaikkialle maailmaan.

Ammattitaitoinen henkilökunta sekä kansainvälinen ja pitkäaikainen yhteistyöverkosto takaavat sen, että jokainen matka rakennetaan alusta alkaen asiakaslähtöisesti ja asiakkaan toiveita kunnioittaen. Onpa kyse sitten yksityismatkasta, ryhmämatkasta, lomamatkasta tai ammattimatkasta kauttamme voit varata matkan minne kotimaan tai ulkomaan kohteeseen.

me välitämme

Älä stressaa matkasuunnitelmilla, ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä matkastasi ainutlaatuinen!

Avoinna

Toimistomme on avoinna
ma-pe klo 10.00-16.30.
Tervetuloa

Ajankohtaista

Olemme mukana #munmatkatoimisto kampanjassa

Matkojen ja erilaisten matkapakettien ostamisesta on tullut yhä helpompaa – usein kuitenkin myös entistä riskialttiimpaa. Internet on globaali markkinapaikka täynnä monenkirjavaa toimijaa. Matkojen varaaminen verkossa käy sukkelasti, mutta aina asiakas ei tiedä, mistä matkansa tuli varanneeksi ja kenelle maksutietonsa luovuttaneeksi. Monesti verkkokauppiaiden taustoja ja luotettavuutta – tai edes kotimaata – on hankala selvittää.

#munmatkatoimisto-kampanja kehottaa matkailijoita kiinnittämään huomiota seikkoihin, joilla varmistetaan matkatoimiston luotettavuus.  Matkatoimistoalaa säätelee tiukka EU-lainsäädäntö. Ostamalla matkansa Kilpailu- ja kuluttajaviraston matkatoimistorekisteriin rekisteröidyltä matkatoimistolta, saa niin liikematkustaja kuin lomamatkailija lain säätelemää turvaa sekä rahoillensa että itsellensä. Alla video linkkiin Mikko Kuustosen esittämä #munmatkatoimisto videoon.

Ilman matkatoimistoa olet maailmalla yksin

https://youtu.be/GwzD0xkytWw

Tärkeää tietoa Intiaan matkustaville-Intian viisumikäytännöissä muutoksia alkaen 26.12.2014

Viranomaisten antaman uuden ohjeistuksen mukaan Intiaan turistina matkustavien Suomen kansalaisten, jotka eivät ole hankkineet etukäteen normaalia viisumia, on hankittava sähköinen matkustuslupa ETA, (Electronic Travel Authorisation) viimeistään neljä (4) päivää ennen matkaa. Hyväksytty matkustuslupa on näytettävä paperitulosteena lentoyhtiölle lähtöselvityksen yhteydessä, mikä on koneeseen pääsyn edellytys.

Matkustaja saa Intiaan saavuttuaan TVoA-turistiviisumin (Tourist Visa on Arrival), kun matkan kesto on enintään 30 vuorokautta, ja mikäli seuraavat kriteerit täyttyvät:

  • matkustajalla on hyväksytty ja paperille tulostettu ETA-matkustuslupa
  • matkustaja saapuu Intiaan ETA-matkustuslupaan merkittynä päivänä tai ennen sitä
  • matkustajalla on normaali passi, joka on voimassa vähintään 6 kuukautta saapumisesta
  • matkustajalla on jatko- tai paluulippu
  • matkustaja saapuu Intiaan joltakin seuraavilta lentoasemilta Bengaluru (BLR), Chennai (MAA), Delhi (DEL), Goa (GOI), Hyderabad (HYD), Kochi (COK), Kolkata (CCU), Mumbai (BOM) tai Thiruvananthapuram (TRV).

Matkan ainoana tarkoituksena saa olla lomailu, nähtävyyksien katselu, ystävien tai sukulaisten tapaaminen, lyhyt lääkinnällinen hoito tai satunnainen liiketapaaminen. Mikäli matkan tarkoitus ei ole jokin edellä mainituista, matkustajan on hankittava normaali viisumi Intian suurlähetystöstä ennen matkaa.

ETA-matkustusluvan voi hankkia internetistä 4-30 päivää ennen matkaa osoitteesta https://indianvisaonline.gov.in  ETA maksaa 60 USD (maksettava verkossa). ETA oikeuttaa yhteen maahanpääsyyn ja se voidaan myöntää enintään kaksi kertaa kalenterivuodessa. Matkustusluvan anominen vaatii, että henkilöllä on skannatut kopiot tuoreesta valokuvasta sekä passin henkilötietosivusta.

Virka- tai diplomaattipassien haltijat eivät voi matkustaa ETA-matkustusluvalla.

Seuraavien maiden kansalaiset voivat myös hakea ETA-matkustuslupaa:

Arabiemiirikunnat, Australia, Brasilia, Djibouti, Fidži, Filippiinit , Indonesia, Israel, Japani, Jordania, Kambodža, Kenia, Kiribati, Korean tasavalta, Laos, Luxemburg, Marshall Isl., Mauritius, Meksiko, Mikronesia, Myanmar, Nauru, Norja, Oman, Palau, Papua-Uusi-Guinea, Saksa, Samoa, Singapore, Solomon Isl., Thaimaa, Tonga, Tuvalu, Ukraina , USA, Uusi-Seelanti, Vanuatu, Venäjä ja Vietnam.

Muiden maiden kansalaisten kannattaa tarkistaa vaadittavat asiakirjat lähimmästä Intian edustustosta.

Forssan Matkatoimisto Oy
Kartanonkatu 9
30100 FORSSA

fm.myynti@fmt.fi

Avoinna
Toimistomme on avoinna
ma-pe klo 10.00-16.30.
Tervetuloa

SMAL 11695 KKV 3020/00
MjMv Y-tunnus 0230966-9

Myynti
020 775 7700

Reskontra
020 775 7721

Toimistomme ollessa suljettuna, kiireellisissä hätätapauksissa

yhteydenotot: +358(0)40 545 6331.

Matkan aikana  matkanjohtaja.

Puheluhinta
Kiinteästä verkosta 0,088 €/min
Matkapuhelimesta 0,088 €/min
Ulkomailta Tavallinen ulkomaanpuheluhinta
Puhelujen hinnat voit tarkistaa Viestintäviraston sivulta