Lehdistötiedote  Lokakuu 2018

 

SIMA rikkoo jo nyt omia ennätyksiään, vaikka messujen alkuun on vielä viisi kuukautta. Näyttelypinta-alasta 95 prosenttia on jo varattu. Näytteilleasettajien joukossa on 114 uutta yritystä, mikä on 40 prosenttia enemmän kuin vuonna 2017, ja kansainvälisten näytteilleasettajien osuus on kasvanut jopa 12,5 prosenttia. SIMA, joka kokoaa yhteen maanviljelijöitä eri puolilta maailmaa, on tänä päivänä kiistämättä yksi keskeisimpiä maatalousmessuja.

SIMA KOKOAA YHTEEN MAATALOUSALAN OSAAJAT ERI PUOLILTA MAAILMAA
Tapahtuma on kaiken tyyppisten maatalousalan toimijoiden kohtaamispaikka, jonne odotetaan saapuvaksi 1770 näytteilleasettajaa 42 maasta, 230 000 vierailijaa 135 maasta ja 360 kansainvälistä delegaatiota. Kasvaneesta kansainvälisyydestä kertoo myös se, että Ranskan ulkopuolelta saapuvia näytteilleasettajia on yhä enemmän. Uusia brändejä tullaan näkemään kaikilla sektoreilla, mutta myös vanhoja tuttuja palaa tänä vuonna SIMAan, esimerkiksi Poclain Hydraulics Ranskasta, GKN Walterscheid Saksasta ja Basak Traktor Turkista.

MONIPUOLINEN OHJELMA MAATALOUDEN ERI ALOILTA
Vuoden 2019 teemana on innovaatiot. Maatalouden moninaisuus on tapahtumassa esillä entistäkin enemmän, mikä näkyy myös monipuolisessa ohjelmassa, jonka keskiössä on käytännönläheisyys ja liike-elämä.

  • SIMA African Summit, kansainvälinen konferenssi Afrikan markkinoista
  • SIMA Dealers Day kokoaa yhteen alan osaajia eri puolilta maailmaa
  • International round tables, aiheena maatalousalan suurimmat haasteet, kuten lisätty todellisuus maataloudessa, luomuviljely ja maataloustiede
  • Start Up Village, keskustelua digitaalisista ratkaisuista
  • SIMAGENA, tapahtuma eurooppalaisille karjanjalostajille

 

SIMA KANSAINVÄLISTYY ENTISESTÄÄN

SIMA on tänä vuona laajentanut kansainvälistä verkostoaan entisestään. Messuilla on 47 sivukonttoria ympäri maailmaa ja tapahtumaa markkinoidaan yli 90 maassa, erityisesti Itä-Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa.

“Vuoden 2019 SIMA avaa ovet kaikkialle maailmaan. Se tarjoaa maatalousalan toimijoille ainutkertaisen mahdollisuuden tutustua entistä laajempaan kone- ja teknologiavalikoimaan. Näytteilleasettajat saavat puolestaan mahdollisuuden tavata eri maista ja kulttuureista tulevia maanviljelijöitä. Voimme varmasti jo nyt sanoa, että SIMA 2019 -messuista on tulossa varsin onnistuneet! ”, toteaa Frédéric Martin AXEMAn & SIMAn puheenjohtaja.