Tämä retki on sinulle, joka olet kiinnostunut luonnosta, ripauksesta historiaa sekä nautit ulkoilusta ja luonnon rauhasta. Torron suon levollinen ja rauhallinen luonto vie sinut pois arjen kiireestä ja melusta. Kerää ryhmä kokoon, ja kysy lisää päiväretkestämme.

Torronsuo sijaitsee Tammelassa, vain reilun tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta! Tämä suo on Etelä-Suomen suurin keidassuoalue ja ikää jo lähes 8500 vuotta. Torronsuon kansallispuisto on lähes kokonaan suota, mutta keskellä on pieniä, mäntyä kasvavia metsäsaarekkeita ja suota reunustavat metsät, harjut, kalliojyrkänteet ja näköalakalliot, joilta aukeaa laajat näkymät suon eri osiin.Lähde nauttimaan Torronsuon Torronsuonhttp://www.luontoon.fi/torronsuo  rauhoittavasta maisemasta ja  kuule oppaamme kertomana  mielenkiintoisia tarinoita suon historiasta ja sen entisajan asukkaista.

Alustava matkaohjelma

Lähtö Helsingistä kello 09.00 ja ajo Tammelaan, Hämeen Luontokeskukseen, missä nautimme

aamukahvit ja tutustumme suon syntyyn. Lähtö Torronsuolle, missä tutustumme kävellen noin 2 tunnin ajan Torronsuon mielenkiintoiseen historiaan. Retkemme päätteeksi nautimme maittavan lounaan.
Ruokailun jälkeen paluu Helsinkiin.

Matkan hinta/henkilö

120 € (vähintään 15 henkilöä)

Matkan hintaan sisältyy

menopaluu bussikuljetus Helsingistä Kivistön liikenteen bussilla
aamukahvit Hämeen Luontokeskuksella

oppaan palvelut Hämeen Luontokeskuksella ja Torronsuolla

lounas ja iltapäiväkahvit

Matkan hintaan ei sisälly

muu kuin ohjelmassa mainitut kohteet

muut kuin ohjelmassa mainitut ruokailut
matkavakuutus

Hyvä tietää: Kävelymatka Torronsuolla on noin 5 kilometriä. Maasto on pitkospuiden lisäksi metsäpolkua, joka on välillä kivistä ja jyrkkää. Matkalla tarvitaan hyvä jalkineet ja säänmukaiset varusteet

Matkan varaus- ja peruutusehdot
Varausmaksu 25 € /henkilö erääntyy viikon kuluttua varauksesta
Loppumaksu 30 vrk ennen retken alkua. Laskuun lisätään toimistomaksumme 9 €/lasku.

Mikäli asiakas peruuttaa matkansa yli 2 viikkoa ennen matkaa, menettää hän maksamansa toimistomaksun. Mikäli asiakas peruuttaa matkansa 14-7 pv ennen lähtöä, menettää hän 50 % matkan hinnasta sekä toimistomaksun.
Mikäli asiakas peruuttaa matkansa myöhemmin kuin 7 pv ennen lähtöä, menettää hän koko matkan hinnan.

Matkanjärjestäjän oikeus peruuttaa matka
Mikäli matkaan ei ole ilmoittautunut riittävä määrä matkustajia 14 vrk ennen matkan alkua, on matkanjärjestäjällä oikeus peruuttaa matka. Tällöin asiakkaille palautetaan heidän maksamansa maksut.

Hintaperuste

Hinnat, aikataulut ja ohjelma perustuvat 5.1.2018 voimassa oleviin hinnastoihin ja aikatauluihin..  Mikäli ne muuttuvat, pidätämme oikeuden vastaaviin muutoksiin. Lisäksi hinta edellyttää vähintään hintarivillä mainitun kokoista ryhmää. Oikeus muutoksiin pidätetään.