Lounaismaan Osuuspankin perinteinen hiihtolomaristeily asiakasomistajille 27.- 28.2.2019

Lähde koko perheen voimin perinteiselle Lounaismaan Osuuspankin hiihtolomaristeilylle.
Risteilyn aikana nautitaan monipuolisesta musiikista, kuullaan pankin viimeisimmistä kuulumisista ja ihaillaan maailman kauneinta saaristoa.

Matkaohjelma

27.2. Keskiviikko        

Lähtö oheisen aikataulun mukaisesti Kivistön Liikenteen bussilla Turkuun. Matkanjohtaja jakaa maihinnousukortit satamassa. Siirtyminen terminaalin 2 kerrokseen ja laivaan. Viking Linen M/s Grace lähtee kello 20.55.  Iltaohjelma omatoimista. Laivan Club Vogue ravintolassa esiintyy illan aikana maamme artistien kärkikastiin läpimurtonsa tehnyt Evelina sekä Joyride Band.  Retro baarissa tanssimusiikkista vastaa ammattitaitoinen ja monipuolinen suomalaisbändi. Larrys Band.

28.2. Torstai                                                                                                             

Laiva saapuu aamulla Tukholmaan kello 6.30 ja on satamassa tunnin. Paluu välittömästi samalla laivalla. Kello 10.00-11.00  Lounaismaan Osuuspankin tervetulotilaisuus kannella 9, kokoustiloissa. (Infon vieressä). Nautitaan tervetulojuomat, kuullaan pankin uusimmat kuulumiset Tilaisuudessa mukana myös laivan risteilyisäntä ja arvontaa. Loppupäivä aikaa tehdä edullisia ostoksia, nauttia hyvästä ruoasta ja laivan monipuolisesta musiikista. Laiva saapuu Turkuun kello 19.50. Paluukuljetus lähtöpaikkakunnille.

Matkan hinta / henkilö
Inside= sisähytti yläkansilla,  Seaside = ikkuna merelle


Inside4       Inside3      Inside2       Inside1           Seaside4    Seaside3   Seaside2    Seaside1 

       29               30               32              38                 30                31             34               42

2-11-vuotias aikuisen hytissä 25 €. Suosittelemme varaamaan ruokakupongit ja ruokapaikat varausvaiheessa.

Matkan hintaan sisältyy Bussikuljetus satamaan ja takaisin. Laivamatkat valitussa hyttiluokassa. 27.2. Tervetulotilaisuus ja tervetulojuoma. FMT- matkanjohtajan palvelut

Matkan hintaan ei sisälly ateriat ja ruokajuomat, matkavakuutus

Lisämaksusta ateriat ennakkoon    aikuinen     12-17 v.     6-11 v.

Aamiainen                                                11,00 €           7,50 €          4,00 €

Viking buffet lounas                                  24,00 €          13,00 €          7,00 €

Viking buffet päivällinen                           33,00 €          13,00 €          7,00 €

Etukäteen ostetut ateriat ovat noin 10 % edullisempia, kuin laivalla. Kysy toimistostamme erikoishyttien hinnat; perhehytit ja parivuoteelliset hytit.

Bussiaikataulu – ja reitti


Tammela, Koulukeskus     klo 18.00

Forssa, Tori                        klo 18.10

Turku, satama                    klo 19.55

Varaukset 1.2. mennessä
FMT- Forssan Matkatoimisto Oy, Puh. 0207 757 700 (ma – pe 10 -16.30) tai  fm.myynti@fmt.fi

Varausvaiheessa matkalle lähtijöistä tarvitaan seuraavat tiedot: matkustajan nimi, syntymäaika (pvkkvv), kenen kanssa majoittuu, bussiin nousupysäkki, laskutusosoite ja matkan aikana voimassa oleva puhelinnumero. 

Hyvä tietää

  • Ikäraja risteilyllä 20v.
  • Hiihtoloma-aikaan Club Voguessa noudatetaan normaalista poikkeavaa ikärajakäytäntöä.
    Alaikäiset ovat tervetulleita vanhempiensa seurassa. Keikan päätyttyä ikäraja ravintolaan on 18 vuotta. Esityksen jälkeen ovat voimassa normaalit ikärajasäännöt. Vanhemmat/holhoojat vastaavat alaikäisistä matkustajista. Säännöt ovat myös voimassa vanhempien seurassa oleville lapsille sekä nuorille.
  • Matkustajien henkilöllisyyden tarkastaminen ennen matkaa on osa turvallisuustyötä. Varaudu ennen lähtöä siihen, että saatat joutua näyttämään voimassa olevan matkustusasiakirjan. Hyväksyttäviä matkustusasiakirjoja ovat passi ja kuvallinen henkilökortti. Kaikkien matkustajien on pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä voimassa olevalla henkilötodistuksella, esimerkiksi: ajokortti, kuvallinen Kela-kortti, passi, EU-henkilökortti.

Maksu- ja peruutusehdot
Matka maksetaan viikon kuluessa varauksessa, viimeistään 1.2.2019 mennessä. Mikäli risteily peruuntuu matkanjärjestäjän toimesta, esim. vähäisen lähtijämäärän vuoksi, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viimeistään 5 vrk ennen lähtöä, tällöin asiakkaalle palautetaan kaikki hänen suorittamat maksut. Nimenmuutos on mahdollista, mikäli muutos tehdään viimeistään 4 vrk ennen lähtöä, myöhemmin tehdystä muutoksesta peritään 10 € /varaus. Oikeudet  muutoksiin pidätetään