Matkaohjelma

17.3. Sunnuntai 

Lähtö Forssasta kello 7.30 Helsinkiin, mistä Viking XPRS lähtee kello 10.30 ja saapuu Tallinnaan  kello 13.00. Bussi ja kuljettaja odottavat satamassa. Mahdollisuus käydä ostoksilla ja noin kello 14:30 lähtö kohti Toilaa. Majoittuminen Toila Spa Hotelliin.

18.- 20.3.  Maanantai  – Keskiviikko  

Majoittuminen 2 hengen huoneissa. Aamiainen ja päivällinen.  3 hoitoa/päivä.

21.3. Torstai  

Aamiainen hotellissa. Huoneiden luovutus ja lähtö Tallinnaan kello 12. 00. Ajoaika kestää noin 2,5 tuntia. Tallinnassa käynti sataman kaupoissa ja sen jälkeen ajo satamaan.  Viking XPRS lähtee Tallinnasta kello 17.00 ja saapuu Helsinkiin kello 19.30. Paluukuljetus Forssaan.

Matkan hinta /henkilö
334 €
  jaetussa kahden hengen huoneessa ( vähintään 20 lähtijää).

419 € yhden hengen huoneessa ( vähintään 20 lähtijää).

Matkan hintaan  sisältyy Bussikuljetus Forssa-Helsinki-Forssa. Laivamatka kansipaikoin Helsinki-Tallinna-Helsinki. Bussikuljetus Tallinna – Toila –Tallinna. Forssan Matkatoimiston matkanjohtajan palvelut. Majoitus 2 hengen huoneessa puolihoidolla (aamiainen ja päivällinen) Sunnuntaina 17.3. lääkärin vastaanotto. Maanantai 18.3. 3  hoitoa. Tiistai 19.3. 3 hoitoa. Keskiviikko 20.3. 3 hoitoa. Torstai 21.3. 2 hoitoa.

Matkan hintaan ei sisälly muut kuin ohjelmassa mainitut kuljetukset, muut kuin ohjelmassa mainitut ateriat, matkavakuutus, jonka ottamista suosittelemme.

Hyvä Tietää

 Matkustusasiakirja Rajatarkastuksia varten matkustajan on pidettävä mukanaan voimassa oleva, kussakin jäsenmaassa hyväksytty, matkustusasiakirja. Tällä tarkoitetaan passia tai uudenmallista henkilökorttia. Matkustajan on tarvittaessa todistettava henkilöllisyytensä edellä mainitulla asianmukaisella matkustusasiakirjalla. Tämä koskee myös lapsia.

Hotellikuvaus Toilan kylpylä sijaitsee vain parin tunnin automatkan päässä Tallinnasta. Toila on vuosisatoja ollut tunnettujen virolaisten ja venäläisten kulttuurivaikuttajien lomaviettopaikka. Toilan SPA -hotellin 9 kerroksessa on 280 majoituspaikkaa. Siisteissä huoneissa ovat mukavat vuoteet, suihku, WC, TV ja aamutakki.

 Kylpyläosastolla on sauna- ja uima-allasosasto, infrapunasauna, aromisauna, suolasauna, suomalainen sauna, löylysauna, 25 m uima-allas, lepo- ja vesihieronta-allas sekä porealtaita. Sauna- ja uima-allasosastolle ei pääse hissillä. Kylpylässä on paljon portaita, joten emme suosittele sitä liikuntarajoitteisille

Kauneuskeskuksessa  kampaaja/parturi, kasvohoidot, jalkahoidot, manikyyrit (myös geelikynsien laitto).

Varaus- ja peruutusehdot Varausmaksu 50 € / henkilö maksetaan 7 vrk:n kuluessa varauksesta. – Loppumaksu maksetaan viimeistään 4 viikkoa ennen lähtöä. Muutoskulut , jos matkan alkuun  on alle 30 vrk  9 € / varaus / muutos. Laskuun lisätään toimistomaksu 9 € /varaus. Mikäli matka perutaan viimeistään 4 vko ennen lähtöä, pidätetään varausmaksu peruutuskuluina. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 4 vko, mutta viimeistään 14 vrk ennen lähtöä, peritään peruutuskuluina 50% hinnasta, kuitenkin  vähintään varausmaksun verran. Myöhemmin kuin 14 vrk ennen lähtöä tehdyistä peruutuksista ei myönnetä takaisinmaksua. Nimenmuutos on mahdollista, mikäli muutos tehdään viimeistään 14 vrk ennen lähtöä. Myöhemmin tehdystä muutoksesta peritään 10 € /varaus.

Matkanjärjestäjän oikeus peruutukseen Mikäli matka peruuntuu matkanjärjestäjän toimesta, esim. vähäisen lähtijämäärän vuoksi, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viimeistään 14 vrk ennen lähtöä. Tällöin asiakkaalle palautetaan kaikki hänen maksunsa. Oikeudet esitteen muutoksiin pidätetään.