Matkaohjelma

 23.5.Torstai               

Bussikuljetus oheisen aikataulun mukaan Vuokattiin, matkalla pidetään pysähdykset ja nautitaan omakustanteinen lounas. Saapuminen vuokattiin ja majoittuminen Vuokatin Aateliin noin kello 16.30.

24.5. Perjantai  

Aamiainen hotellissa ja lähtö retkelle kello 10.00. Leppoisa kiertoajelu, jonka aikana Vuokatin maisemat tulevat tutuiksi ja mielenkiintoiset tauko-ohjelmat virkistävät kaikkia aisteja.

Ensimmäisenä suunnataan Vuokatinvaaran laelle, jossa ihastellaan edessä aukeavaa kainuulaista maisemaa oppaan tarinoita kuunnellen. Vaaralla suoritetaan myös mukava, virkistävä ja kevyt verryttelyohjelma.Matkaa jatketaan Vuokatin hiihtotunnelille. Paikan päällä opas kertoo Vuokatin Urheiluopistosta, sen historiasta sekä hiihtotunnelista ja sen mahdollisuuksista. Seuraavana käyntikohteena on Vuokatin Viini, jossa on tarjolla kahvit. Retkeläiset saavat kuulla myös esittelyn valmistusprosessista sekä maistaa viinejä. Tilamyymälästä on mahdollista ostaa viinejä ja muita tuotteita.

Seuraavaksi suunnataan kohti Sotkamon kirkonkylää. Matkalla pysähdytään Sotkamosta kotoisin olevan kirjailija Veikko Huovisen muistomerkille eli ns. Huovispatsaalle.
Konstan sinisten ajatusten esittelyn jälkeen on aika jatkaa matkaa kirkonkylän raitille. Kylällä on mahdollisuus tehdä ostoksia Sotkamolaisia palvelevissa putiikeissa tai piipahtaa kahvilla paikallisessa kahvilassa. Sotkamon kylällä tutustutaan oppaan johdolla myös upeaan Sotkamon puukirkkoon.

Retken kesto noin 3 tuntia (riippuen ostos/kahvitauon pituudesta). Paluu hotellille ja vapaata.

25.5. Lauantai  

Aamiainen hotellissa. Äänimalja rentoutus 15 henkilön ryhmissä, kesto on noin 30 – 45 min.

Tiibetiläiset äänimaljat rentouttavat sekä kehon että mielen soinnillaan ja värähtelyllään. Lempeät ääniaallot hierovat ja energisoivat jokaisen solun kehossasi ja antavat mielelle tilaa hiljentyä. Äänimaljojen sointi vie sinut matkalle tähän hetkeen – hetkeen, jossa sinun ei tarvitse tehdä mitään – hetkeen, jossa saat päästää irti kaikesta, olla vaan. Stressin tunne kaikkoaa ja keho rentoutuu. Ihanaa valoa ja voimaa äänivärähtelyistä koko keholle. Puhdistavan rentoutuksen jälkeen keho kaipaa paljon vettä ja lepoa, joten anna aikaa myös palautumiselle. Loppu päivä vapaata esim kylpylähoidoille.

Tanssit Naapurivaaran huvikeskuksessa, jonne bussikuljetus menne tullen.
Tanssit alkavat klo 20.00, karaokea  voi laulaa klo 20.30 alkaen, naisten tanssit ovat luvassa klo 23-24 ja tanssit päättyvät klo 01.00. Huvikeskuksessa on baari anniskeluoikeuksin.

26.5. Sunnuntai  

Aamiainen hotellissa ja lähtö paluumatkalle kello 11.00. Matkalla lounastauko.

 Hinta /henkilö
430 € , jaetussa kahdenhengen huoneessa

555 €, yhden hengen huoneessa

Hintoihin sisältyy
bussikuljetus ohjelman mukaan Kivistön Liikenteen bussilla.

Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa.

Aamiainen.
Kertakäynti hotelli Zen Spassa.
Ohjelmassa mainitut retket.
Sisäänpääsy Naapurivaaran Huvikeskuksen tansseihin
Forssan Matkatoimiston matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan.

Bussiaikataulu- ja reitti

Forssa, tilausajolaituri                          kello 08.00

Tampere, linja-autoasema                   kello 09.30

Jyväskylä, Harjukatu tilausajolaituri     kello 11.10