Kaikki matkamme

Päivämatka Helsingistä Örön linnakesaareen perjantaina 29.6.

Örön linnakesaari kuului niin sanottuun Pietari Suuren merilinnoitukseen. ja linnoittaminen aloitettiin jo ennen ensimmäistä maailmansotaa. Itsenäisyyden alusta saari oli osa Suomen meripuolustusta ja ehti olla suljettuna kävijöille sata vuotta, ennen kuin avattiin yleisölle kesäkuussa 2015.
Saaren päänähtävyydet ovat hienosti säilyneet kasarmialueet, järeät tykit, eri-ikäiset puolustusasemat ja linnoitteet. Saarella esiintyy runsaasti arvokkaita luontotyyppejä, kuten erikoisen luonnontilaisena säilyneitä hiekkarantoja, dyynejä ja rantaniittyjä. Örö onkin yksi Etelä-Suomen tärkeimmistä uhanalaisten lajien ja luontotyyppien kohteista.

lue lisää

Joulumatka Prahaan 22-26.12.2017

Tutustumme kaupungin historialliseen keskustaan ja samalla näemme sen merkittävimmät nähtävyydet. Kävelykierroksen aikana opas antaa hyviä vinkkejä kaupungin nähtävyyksistä ja ostospaikoista. Kierroksen aikana vierailemme myös kuuluisalla Vanhankaupungin joulutorilla ja nautimme samalla lasillisen kuumaa viiniä. Kierroksemme jatkuu Vltava-joen rantaan, josta lähdemme vielä tunnin mittaiselle jokiristeilylle. Joelta käsin näemme kaupungin täysin eri näkökulmasta ja saamme hyvän kokonaiskuvan Prahan historiallisesta keskustasta

lue lisää

Torronsuon Haltia retket La 8.4. 6.5. ke 14.6. 12.7.la 19.8. la 9.9. ke 18.10. 2017

Mielenkiintoinen retki vie sinut ajassa taaksepäin kuulemaan suon tarinoita sekä Suomen historiaa. Torronsuo sijaitsee Tammelassa, vain reilun tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta! Tämä suo on Etelä-Suomen suurin keidassuoalue ja ikää jo lähes 8500 vuotta. Torron suon kansallispuisto on lähes kokonaan suota, mutta keskellä on pieniä, mäntyä kasvavia metsäsaarekkeita ja suota reunustavat metsät, harjut, kalliojyrkänteet ja näköalakalliot, joilta aukeaa laajat näkymät suon eri osiin. Lähde nauttimaan Torronsuon rauhoittavasta maisemasta ja kuule oppaamme kertomana mielenkiintoisia tarinoita suon historiasta ja sen entisajan asukkaista.

lue lisää

Päivämatka Örön linnakesaareen lähdöt pe 14.7, 11.8. 2017

Örön linnakesaari kuului niin sanottuun Pietari Suuren merilinnoitukseen. ja linnoittaminen aloitettiin jo ennen ensimmäistä maailmansotaa. Itsenäisyyden alusta saari oli osa Suomen meripuolustusta ja ehti olla suljettuna kävijöille sata vuotta, ennen kuin avattiin yleisölle kesäkuussa 2015. Saaren päänähtävyydet ovat hienosti säilyneet kasarmialueet, järeät tykit, eri-ikäiset puolustusasemat ja linnoitteet. Saarella esiintyy runsaasti arvokkaita luontotyyppejä, kuten erikoisen luonnontilaisena säilyneitä hiekkarantoja, dyynejä ja rantaniittyjä. Örö onkin yksi Etelä-Suomen tärkeimmistä uhanalaisten lajien ja luontotyyppien kohteista.

lue lisää

Turun Konekeskuksen asiakasmatka Irlantiin

Matkapäivät 12 – 14.3.2017 su – ti /19 – 21.3.2017 su – ti Matkaohjelma Sunnuntai Tervetuloa! Ceád Mile Fáilte! Kokoontuminen on Helsinki-Vantaan lentoasemalla kaksi tuntia ennen lennon lähtöä. Tapaamme Turun Konekeskuksen Anders Vahtolan ja siirrymme lähtöselvityksen ja turvatarkastuksen kautta lennon lähtöportille. Koska Irlanti ei ole Schengen maa, mennään portille passintarkastuksen kautta. Finnairin lento Dubliniin AY 929 lähtee klo 7.50. Perille saavutaan klo 8.55 paikallista aikaa (aikaero Suomeen – 2 tuntia).

lue lisää

22 Tunnin Tallinnan risteily

22- Tunnin risteily Tallinnaan. Lähtö oheisen aikataulun mukaisesti bussilla Helsinkiin, mistä Tallinkin risteilyalus Silja Europa lähtee klo 18.30. Kuljettaja jakaa maihinnousukortit satamassa ja risteily voi alkaa. Laivan useat ravintolat vastaavat makunautinnoista ja viihteestä.

lue lisää

Agritechnica messumatka Hannover 12 – 18.11.2017

Maailman suurin maatalousalan messutapahtuma Agritechnica järjestetään Saksan Hannoverissa 12-18.11.2017.
Järjestäjänä toimii DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft e.V. – German Agricultural Society).
Joka toinen vuosi järjestettävä Agritechnica keräsi vuonna 2015 n. 452 000 messukävijää ja n. 2 900 näytteilleasettajaa.
Agritechnica on maatalousalan ykköstapahtuma maailmassa!

lue lisää

Tv katsojamatkat Yorkshireen 2017 Lähdöt (sunnuntai – torstai ) 11.-15.6. / 9.-13.7. / 13.-17.8.

Yorkshiren vetovoima on tv-sarjojen ja elokuvien kuvauspaikkana on vertaansa vailla. Kanervanummet, vehreät laaksot kiviaitoineen, idylliset kylät lampaineen ja kivitaloineen, komeat kartanot ja palatsit, ikivanhat luostarit ja myrskyisä historia ovat piirtyneet sielunmaisemaamme niiden kautta. Tutustumme televisiossakin esitettyjen sarjojen kuten: Emmerdale, Sydämen Asialla, Kyläsairaala, Kaikenkarvaiset ystävämme, Vielä Virtaa maisemiin. Lähde mukaan ja näe aidot sarjamaisemat luonnossa!

lue lisää

Ryhmäkohde Mustilan Arboretum ja Moision kartano

Matkan pääkohde on Elimäen Mustilan Arboretum, eli puulaji- ja alppiruusupuisto. Arboretum Mustila perustettiin vuonna 1902 valtioneuvos A.F.Tigerstedtin istuttaessa ensimmäiset puulajit Mustilaan Elimäelle. 120 hehtaarin puistoalueella kasvaa lähes 100 havupuulajia, 130 lehtipuulajia sekä lukuisia koristepensas-, köynnös-, ja perennalajia eri puolelta maapalloa. Mustilan koristepensaista ovat tunnetuimpia alppiruusut, joita on arboretumissa yli 100 lajia ja lajiketta. Alppiruusut kukkivat kesäkuussa, jolloin Alppiruusulaakson sadat Rhododendron-pensaat puhkeavat kirjavaan kukkamereen.

lue lisää

Rantalomalle

Lomamatkat ympäri maailman voit varata meiltä. Yhdellä käynnillä, puhelinsoitolla tai sähköpostilla saat tietoa useimpien matkanjärjestäjien tarjonnasta. Onpa kyseessä sitten henkilökohtainen lomamatka tai ryhmämatka. Meiltä mm. Lomamatkat, Detur, Saga Matkat Lähde...

lue lisää

Forssan Matkatoimisto Oy
Kartanonkatu 9
30100 FORSSA

fm.myynti@fmt.fi

Avoinna
Toimistomme on avoinna
ma-pe klo 10.00-16.30.
Tervetuloa

SMAL 11695 KKV 3020/00
MjMv Y-tunnus 0230966-9

Myynti
020 775 7700

Reskontra
020 775 7721

Toimistomme ollessa suljettuna, kiireellisissä hätätapauksissa

yhteydenotot: +358(0)40 545 6331.

Matkan aikana  matkanjohtaja.

Puheluhinta
Kiinteästä verkosta 0,088 €/min
Matkapuhelimesta 0,088 €/min
Ulkomailta Tavallinen ulkomaanpuheluhinta
Puhelujen hinnat voit tarkistaa Viestintäviraston sivulta